Sušená ryba je zdrojom ideálny živočíšne bielkoviny s vysokou stráviteľnosťou.
Podrobnosti:
Variant Fish Sensitive Grain Free predstavuje absolútny vrchol pyramídy výrobkov Farm Fresh. sušená ryba je zdrojom ideálny živočíšne bielkoviny s vysokou stráviteľnosťou. Sušené zemiaky sú tým najoptimálnejším zdrojom uhľohydrátov nielen pre zdravé psy, ale obzvlášť potom pre psov trpiacich potravinovými intoleranciou a alergiami. Čerstvý losos dáva granulám výraznú chuť, ktoré odolá len máloktorý z Vašich psích miláčikov. Extrakt z yuky redukuje množstvo plynov, čo ocenia obzvlášť majitelia psíkov, ktorí s nimi zdieľajú spoločnú domácnosť. Omega 3 nenasýtené mastné kyseliny zohrávajú kľúčovú úlohu v celej rade životných procesov, od regulácie krvného tlaku a krvnej zrážanlivosti, až po zvyšovanie imunity a protizápalové účinky.Uplatňujú sa aj v rámci prevencie možnosti vzniku mnohých závažných ochorení. V neposlednom rade oceníte bohaté zdroje kĺbovej výživy, ktoré sú dôležité obzvlášť vo vývoji organizmu, u zaťažených a starnúcich psíkov. Bioflavonoidy majú vplyv na priepustnosť a pružnosť krvných kapilár. Krmivo je vyrábané najmodernejšou technológiou za použitia systému Vacuum Coating, ktorý zabezpečuje rozptýlenie tukov, vitamínov a minerálnych látok rovnomerne v celom priereze granule. Vďaka tomu nedochádza k rýchlej oxidácii tukov, a je tak garantovaná dlhšia doba trvanlivosti krmiva.
Zloženie: Sušená ryba, 35% zemiaky, 14% čerstvý losos, cukrovarské odrezky, hydinový tuk, ľanové semienko, 0 , 15% Manan-oligo-sacharidy, minerálne látky, hydrolyzovaný rybí proteín, lososový olej, 0.15% Frukto-oligo-sacharidy, 0.1% Yucca schidigera, ovocie obsahujúci bioflavonoidy (citrus) 0.1%, 0.019% Glukosamín, 0.013% Chondroitín sulfát.
Akostné znaky a doplnkové látky: 28% dusíkaté látky, 16% hrubý tuk, 3.2% vláknina, 8.2% anorganické zložky, 1.4% vápnik, 0.86% fosfor, 0.24% sodík, 0.60% draslík , 0.10% horčík, 0.65% Omega-3 mastné kyseliny, 3.1% Omega-6 mastné kyseliny.Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku