Hypoalergénne diétna potravina - jeden zdroj proteínu a jeden zdroj sacharidov (morka a ryža).
Podrobnosti:
Zabraňuje imunologické reakcie (potravinová alergia) alebo non-imunologické reakcie (potravinová intolerancia) vo forme ofskin problémy a / alebo zažívacie ťažkosti (hnačka, vracanie). Zmena na hypoalergénne diétu pomôže pomaly znižovať spojené svrbenie a prevenciu sekundárnych kožných lézií spôsobených poškriabaniu, oteru a hryzenie. Obsahuje všetky základné zložky potravín v optimálnom množstve. Vhodné pre mačiatka.
Zloženie: mäso a živočíšne deriváty (morka), obilniny (ryža), oleje a tuky (slnečnicový olej, olivový olej), deriváty rastlinného pôvodu (guarovej gumy), minerálne látky.
Akostné znaky a doplnkové látky: Proteín 9% Obsah tuku 6% Anorganická hmota 2% Vláknina 0,3% Vlhkosť 79% Sacharidy 4, 1% Vápnik 0,4% Fosfor 0,3%Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku